tirsdag den 29. april 2014

Hygge på Biotopen.

Påskeferie!!!!

Fredag den 11 april blev påskeferien skudt igang med aftensmad på Biotopen. Vejret var skønt og det var bare ren hygge!

Menuen stod på gryderet af hakket oksekød i flødesovs suppleret med urter (brændenælder, burre, skvalderkål og skovsyre) plukket rundt om Biotopen.
Der til kogte ris og flute :-)



Der er herligt at sidde og nyde stemninge, lydene og duftene. Det er ern terapi :-)



Med et Trangia sæt han man altid et mobilt køkken ved hånden. Og med lidt øvelse er der ingen grænser for den gastronomiske udfoldelse.




 Mhhhh..... det ser lækkert ud og det smager himmelsk når det er lavet i naturen!


Og dejligt at have en, som sætter lige så stor pris på naturen, at dele en skøn middag sammen med :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar